Les nostres Falleres Majors 2023, Nayra Gandía Gómez i Mariel Mirenna, acompanyades pel nostre president, Celso Sierra Barberà o pel Vicepresident 1er, Alan Díaz Ruiz, estan acodint a les Presentacions de les Falles de l’Agrupació d’estes Falles 2023.

Fotos de Nico Pradal.

Dia 3-12-2022: Falla Bolseria-Tros Alt

Día 19-11-2022: Falla Avinguda de l’Oest

Com és costum en nostra Falla, quan alguna Presentació coincidix o les Falleres Majors actuals no poden assistir, les Falleres Majors de l’any anterior les substituïxen; tal i com va passar en l’Exaltació de les Falleres Majors de la Falla Ribera-Convent Santa Clara que coincidia en la Falla Avinguda de l’Oest i, Amanda, la nostra Fallera Major 2022 acompanyada pel president, va tindre que acodir a dita Exaltació.

Dia 19-11-2022: Falla Ribera-Convent Santa Clara

Etiquetes

Els commentaris estan tancats