Este fi de semana, la nostra Fallera Major, Amanda M. Esqueta i Navalón, i el nostre President Infantil, Erik Adán i Martínez, han tingut un fi de semana replet d’actes.

Varen escomençar el dissabte en l’Intercanvi de Fotografies, al que va acodir la nostra Fallera Major 2022, Amanda, acompanyada pel Vicepresident, Celso Sierra i Barberá i en la que varen compartir l’Imposició del “Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer” en una de les nostres falleres, Lorena Sierra i Barberá. Des d’ací et donem l’enhorabona per rebre la màxima recompensa de mans de la Fallera Major de Valéncia, Carmen Martín i Carbonell.

El dumenge, es va escomençar el dia anant a la Basílica de la Verge dels Desamparats per a fer una Ofrena de Flors i posterior missa en totes les falles de l’Agrupació.

Després de l’Ofrena de Flors, varen anar al Casal de la Falla Ribera-Convent Santa Clara fins que varen escomençar els actes protocolaris de la Imposició d’Insígnies i la Presentació del Llibret de l’Agrupació 2022.

En l’acte de Imposició d’Insígnies, va rebre la caramba de l’Agrupació pels seus mèrits, Celso Sierra i Barberá, ya que du més de tres anys en la directiva de la mateixa. I el nostre president, Adrian Díaz i Jiménez, que no va poder assistir, també va rebre el quadro com a recort dels tres anys que du al càrrec de la presidència, quadro que va arreplegar el seu pare, Alan Díaz i Ruiz.

En estos enllaços podeu vore les publicacions de l’Agrupació sobre els distints actes:

Ofrena en la Basílica de la Verge dels Desamparats.

Imposició d’Insigníes i Presentació del Llibret de l’Agrupació 2022.

Etiquetes

Sense respostes

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *