El dia 29 de giner de 2022, va tindre lloc l’Exaltació de les Corts d’Honor i de nostra Fallera Major 2022: Amanda María Esqueta i Navalón, en el casal de la Falla Saineter Arniches – Arquitecte Ribes.

Una volta que Amanda, la nostra Fallera Major, junt als nostres presidents, Adrián Díaz i Jiménez i Erik Adán i Martínez varen aplegar a la sala, va donar començ la primera part de l’espectàcul en l’actuació d’un mac per a l’entreteniment dels nostres infantils.

A continuació, va començar l’espectàcul a càrrec de la nostra comissió, cantant en directe cançons de Rock&Roll com són (per ordre d’actuació): “Sometimes Time Blue” de Eddie Cochran, interpretada per JJ Novella, “Ooby dooby” de Janis Martin interpretada per Cristina Prósper, “Be Bop A Lula” de Gene Vincent, interpretada per Kike Blasco, “Let’s have a party” de Wanda Jackson, interpretada per Inma Quiles, “Lucille” de Little Richard, interpretada per Ulises Nguema i “Tutty Frutty” de Little Richard, interpretada per JJ Novella, Cristina Prósper, Inma Quiles, Kike Blasco i Ulises Nguema. Com EXTRES: Adrián Díaz, Juan Gandía i Fernando Ripoll.

En la segona part, va començar l’acte protocolari de l’Exaltació, presentada per Paco Prósper i Inma Chulià. Primer, el nostre President Infantil, Erik Adán i Martínez, va rebre a la Cort d’Honor Infantil i a les Mascotes. Una volta estigueren tots en l’escenari, pasarem als majors.

Per a això, es cridà a l’escenari a nostre President, Adrián Díaz i Jiménez, que va rebre a la Cort d’Honor de la Fallera Major. Una volta varen estar tots en l’escenari, es va obrir el teló per a rebre a la màxima representant d’enguany, el 2022.

A continuació, va arribar el moment més esperat de la vesprada, l’Exaltació de Amanda M. Esqueta i Navalón com Fallera Major 2022, pero per a aixó es necesitava la banda i el seu portador va ser tota una sorpresa per a ella, ya que va ser el seu nóvio i fallero, Celso Sierra i Barberá, disfrasat com “Jack Sparow”, que va entregar la banda i la joia que acreditaven a Amanda com la nostra màxima representant d’enguany, el 2022. Una volta Adrián li va impondre la banda i la Joia, la va acompanyar al tro per a escoltar al mantenidor, que també va ser tota una sorpresa per a ella perque Celso “no estava” en l’Exaltació.

Celso, li va dedicar unes paraules que nos va fer conéixer-la una miqueta millor a Amanda i també li va dedicar una cançó, “El lugar donde te vea sonreír”.

Despuix d’acabar el mantenidor, Amanda, Erik i Adrián varen rebre a les associacions i falles de l’Agrupació invitades. La Falla Avinguda de l’Oest, en nom de tota l’Agrupació va entregar a Amanda i a Erik el quadro com a recort del seu regnat.

L’acte va finalisar en l’interpretació del nostre himne regional.

Moltes gràcies a María Costa y a Sergio Campos per les fotografies que podeu vore ací:

Fotos María Costa

Fotos Sergio Campos

Etiquetes

Sense respostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.