Este dumenge passat, 14 de novembre de 2021, va tindre lloc en l’Hotel Silken Porta de Valéncia, l’Exaltació de les Falleres Majors dels anys 2020-2021 que va realisar la nostra Agrupació El Pilar Sant Francesc, a la que va acodir la nostra Fallera Major, Inma Chuliá i Cantó, acompanyada per Adrián Díaz i Jiménez.

Abans de començar el menjar, es va rebre a les tres components de les Cort d’Honor de les Falleres Majors de Valéncia 2022 del nostre Sector. Elles són: Carla Vicente i Alfonso, de la Falla Bolseria Tros-Alt, Carla Juliá i Fernández, de la Falla Quart i Palomar, i María Albors i Calduch, de la Falla Plaça del Pilar.

Quan varen aplegar a l’hotel, entraren a la sala, tant elles com les Falleres Majors 2020-2021 per a ocupar els seus llocs i donar començ al menjar.

Despuix del menjar, tingué lloc l’acte protocolari, que va presentar Rosa Vizcaino junt a Paco Carbonell, abdós de la directiva de l’Agrupació; pero abans d’escomençar la desfilada de les Falleres Majors de Valéncia 2022 i les seues Corts d’Honor, que varen tindre el gust d’acompanyar-vos, es va emetre un vídeo com a recordatori de tot el regnat de les nostres FFMM 2020-2021.

Seguidament de rebre i despedir a les Falleres Majors de Valéncia 2022 i a les seues Corts d’Honor, escomençà la desfilada de totes les Falleres Majors de l’Agrupació.

La nostra Fallera Major, Inma, acompanyada per el presidente, Adrián, va desfilar fins a l’escenari a on la esperaven el delegat del Sector, Pepe Lloret, i el President de l’Agrupació, Javier Tebar, i com a sorpresa, tenien que ficar una peça d’un puzzle en un llenç, per a completar una fotografía de totes elles juntes.

Una volta estaven totes en l’escenari, se’ls va exaltar en un vers escrit per Donís Martín i recitat per Paco Carbonell.

I per a finalisar l’acte protocolari, tots junts interpretarem l’himne regional i despedirem a cada falla en un fort aplaudiment.

Ací podeu vore el restant de fotografies realisades per l’Agrupació i ací les fotografies pujades per la Falla.

Etiquetes

Sense respostes

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *